Şef nou la Garda de Mediu

Încă un director numit de USL înainte de alegerile din 9 decembrie. Este vorba de Gheorghe Sanda, numit comisar şef la Garda de Mediu Gorj, interimar, până la organizarea unui concurs. Fostul comisar şef Ovidiu Ilie a fost schimbat de mai multe săptămâni, Garda de Mediu fiind coordonată de Ion Tudor, comisar general adjunct la nivel naţional. Ilie şi-a recâştigat postul în instanţă, dar a fost din nou schimbat.

Gheorghe Sanda ocupă postul interimar însă este hotărât să participe la concurs. Sanda spune că va colabora atât cu Ovidiu Ilie cât și cu șeful de la București, Ion Tudor. Garda Națională de Mediu se află într-un amplu proces de reorganizare și nu este exclus ca alte schimbări se aibă loc în viitorul apropiat.

USL a mai schimbat acum două zile şi inspectorul şef adjunct de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, pe Simona Dumitraşcu. De altfel, cei aflaţi acum la putere au declarat public că îi vor schimba pe toţi cei care vor face campanie pentru ARD, Simona Dumitraşcu fiind membru PD-L. În ultimele luni au fost daţi afară Corina Dorobanţu - director APIA, Ion Cupă - director Direcţia de Finanţe, Radu Socolovschi - director Protecţia Mediului, Marinică Niculescu – directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Ovidiu Ilie – comisarul şef al Gărzii de Mediu, Gigi Trifoi – comisarul şef al Gărzii Financiare, Ion Popescu – directorul Direcţiei pentru Agricultură, Cosmin Mazilu de la Agenţia de Dezvoltare Rurală etc. Toţi au fost înlocuiţi cu pesedişti sau liberali.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: