Şefa de la Protecţia Consumatorului dă concurs pentru a patra oară

Mihaela Răducan, şefa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Gorj, va susţine în luna iunie concurs pentru ocuparea funcţiei de comisar şef adjunct. Pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor a fost deja publicată data desfăşurării concursului, precum şi condiţiile impuse pentru a participa la concurs. Astfel, proba scrisă este programată pentru data de 18 iunie, de la ora 9.00, iar interviul va avea loc pe 22 iunie.

Cei care participă la concursul de ocupare a acestei funcţii publice trebuie să întrunească mai multe condiţii, să aibă studii superioare de lungă durată, vechime de specialitate de minim doi ani, cunoştinţe de operare pe calculator sau să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională.

Se schimbă titulatura

Mihaela Răducan, cea care coordonează în momentul de faţă activitatea CJPC Gorj spune că este vorba de schimbarea titulaturii, din director coordonator în comisar şef adjunct. „Revenim la vechile titulaturi, pe perioada aceasta nu am fost funcţionari publici, ci personal contractual. Eram directori coordonatori interimari, nu am avut indemnizaţie de conducere, doar drept de semnătură. Vom reveni pe posturile de funcţionari publici”, spune Mihaela Răducan. Instituţia Protecţiei Consumatorului a suferit o serie de schimbări în timp. Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, condus de inspectori a fost transformat în Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, locul inspectorilor fiind luat astfel de comisari. Însă nici această titulatură nu a durat foarte mult, comisarii şefi adjuncţi fiind înlocuiţi cu directori coordonatori. Aceştia au devenit interimari, cu drept semnătură până la ocuparea funcţiei printr-un nou concurs, ce se va derula în luna iunie a acestui an. „Este pentru a patra oară când susţin acest concurs”, spune Mihaela Răducan, director coordonator în cadrul CJPC Gorj.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: