Șefi din CEO, concediați. Unul a venit beat la serviciu!

Sancțiuni drastice la nivelul companiei energetice din Gorj. Niciun salariat nu este iertat dacă ajunge să fie cercetat disciplinar. Într-o singură lună, doi conducători de formație de lucru au fost dați afară. Unul pentru că a refuzat să fie testat pentru a se vedea dacă a consumat alcool și altul pentru că a plecat de la muncă înainte de finalul programului, fără să dea vreo explicație ori să anunțe pe cineva.

Cei doi cefeliști au fost dați afară în luna noiembrie, anul trecut. Au fost concediați pe loc din cauza abaterilor disciplinare. “Am avut câteva episoade pe care le-am sancționat fără milă, chiar cu concediere. Până la urmă, conducătorii de formații sunt cei care trebuie să dea exemplu personalului muncitor. Îi conduc în mod direct, răspund de viața și integritatea lor în mod direct. Am avut situații în care i-au acceptat la lucru în condiții fizice nu tocmai potrivite pentru activitatea din carieră”, a transmis Sorin Olaru, directorul Direcției de Resurse Umane.

Unul dintre cei doi angajați care au rămas fără un loc de muncă a mers băut la serviciu. Când a fost pus să sufle în fiolă, a refuzat, iar asta l-a costat. “Cred că numai în luna noiembrie am avut doi conducători de formații concediați. Unul pentru că a refuzat alcooltestul. Probabil consumase băuturi alcoolice și a refuzat să fie verificat. Altul a părăsit locul de muncă. Sunt primii care trebuie să dea exemplu și disciplină”, a mai explicat Sorin Olaru, la un post local de televiziune.

Vizualizări: 8,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: