Şefi noi la Lotus SA. Om de afaceri: Am început demersurile la un executor judecătoresc

Cea mai mare companie din Târgu Jiu care deţine o serie de spaţii comerciale importante la nivel de oraş ar putea avea în curând o conducere nouă. Lotus SA ar urma să fie condusă de omul de afaceri Florin Mircescu, în timp ce preşedinte al Consiliului de Administraţie va fi Cornelia Bărăgan. Ambii s-au judecat în instanţă cu actualul director Ovidiu Caragea şi au câştigat procesele care s-au derulat inclusiv pe la instanţe din vestul ţării.

Curtea de Apel Timişoara a dat la sfârşitul lunii trecute o sentinţă definitivă prin care recunoaşte o decizie din septembrie 2016 prin care Adunarea Generală a Acţionarilor a decis schimbarea conducerii de la Lotus. Decizia AGA a fost însă contestată şi de abia acum instanţa şi-a spus un punct de vedere final.

„(...) Admite cererea de înregistrare în Registrul Comerţului din cadrul Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Gorj, a Menţiunilor nr. 20.003 din 8 septembrie 2016, privind înregistrarea Hotărârii nr. 2 din 31 august 2016 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor SC LOTUS SA, cerere formulată de SC LOTUS SA, prin Mircescu Valentina”, se arată în decizia instanţei bănăţene.

Directorul general Florin Mircescu a declarat însă că schimbarea la vârful conducerii societăţii nu s-a realizat încă pentru că Ovidiu Caragea nu părăseşte biroul aşa uşor. „Dumnealui spune că mai sunt şi alte procese pe rol pentru că dumnealui asta face, deschide procese peste procese. Noi avem însă sentinţa definitivă, am început demersurile la un executor judecătoresc şi aşteptăm acum să vedem ce va decide acesta. Instanţa a fost clară, în sensul confirmării hotărârii AGA prin care se schimbă conducerea societăţii, iar mai devreme sau mai târziu acest lucru se va realiza”, afirmă directorul general Florin Mircescu.

Vizualizări: 3,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: