Şefi noi la Unitatea de Primiri Urgenţe şi la Policlinică

Vasile Stănculete, noul manager al Spitalului Judeţean Târgu Jiu, a început deja să reorganizeze activitatea unităţilor sanitare din subordinea sa.

Stănculete a efectuat primele numiri pe funcţii de conducere la anumite secţii. În urma dispoziţiilor sale, medicul Maddy Huzu a preluat conducerea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU), post ocupat până de curând de Liliana Crăciun, iar oftalmologul Alexandra Niţu a devenit medic şef coordonator al Policlinicii. Managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu nu comentează activitatea fostei şefe a secţiei UPU, suspendată din funcţie din cauza unor acuzaţii de malpraxis. “La Unitatea de Primiri Urgenţe, din locaţia de pe Tudor Vladimirescu, am numit un alt şef şi anume pe Maddy Huzu, medic specialist în medicina de urgenţă. Am efectuat această numire întrucât am considerat că era momentul să încercăm şi un alt coordonator. De asemenea, la Policlinică am numit medic şef coordonator pe dr. oftalmolog Alexandra Niţu, însă activitatea din Policlinică va fi supervizată de directorul medical al spitalului şi anume de dr. Eugenia Căliman”, a declarat Vasile Stănculete. De coordonarea activităţii Policlinicii s-a ocupat chiar Stănculete, până înainte de-a deveni managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu. “Nu există post de director al Policlinicii, iar această activitate se desfăşoară de medici fără a beneficia de indemnizaţie de conducere”, a mai precizat Vasile Stănculete.

ANGAJĂRI

Managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu a mai precizat că intenţionează să organizeze concurs pentru ocuparea a trei posturi de medici la Unitatea de Primiri Urgenţe. “În momentul de faţă, ne descurcăm foarte greu întrucât serviciul de permanenţă nu se asigură decât cu trei medici”, a declarat Vasile Stănculete.

REORGANIZARE

Vasile Stănculete spune că va reorganiza activitatea tuturor secţiilor şi va pune foarte mare accent pe relaţia medic- pacient- asistent- aparţinători. “Toate cadrele medicale vor trebui să comunice în permanenţă cu aparţinătorii bolnavilor şi să-i ţină la curent cu starea lor de sănătate pentru a evita orice fel de probleme”, a declarat managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: