Șefii Aparegio sfidează cetățenii din Târgu Jiu

Societatea Aparegio Gorj nu a trimis reprezentanți la dezbaterea care a avut loc luni la Târgu Jiu, acolo unde zeci de cetățeni au venit să afle de ce aproape zilnic rămân fără apă la robinete. “Este sfidare”, “Este lipsă de respect”, au spus locuitorii din Târgu Jiu care au crezut că vor afla răspunsuri la problemele pe care le au.

Cristian Toader Pasti, președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADIA) Gorj, a fost prezent la dezbatere, a recunoscut că sunt probleme, dar nu a avut răspunsuri și soluții.

“Peste 70% din cetățenii care beneficiază de serviciile Aparegio Gorj sunt din Târgu Jiu, dar municipalitatea are doar 26% din acțiuni”, a spus Marcel Romanescu.

Acesta a spus că Aparegio încasează sume uriașe de la cetățenii din Târgu Jiu, care sunt lăsați zilnic fără apă la robinete. “Cam 20% din banii pe care îi plătim pentru serviciile Aparegio se duc într-un fond de investiții. Târgu Jiu nu a beneficiat de 1 leu investiții. Dacă s-au mai făcut investiții în Târgu Jiu pe anumite zone s-au făcut din bugetul local”, a mai spus Romanescu. (A.A.)

Vizualizări: 3,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: