Dezastru! Al treilea concurs, niciun câștigător

Spitalul Municipal Motru încearcă de câteva luni să angajeze personal. Mai precis, asistenți medicali. Nici după cel de-al treilea concurs, unitatea sanitară nu a reușit să-și completeze schema de personal.

Nu ar fi vorba că nu ar exista persoane interesate să lucreze în spital. Toți participanții au fost însă „răpuși” de proba de verificare a cunoștințelor teoretice. Au fost mai întâi nouă candidați, apoi cinci, și acum 12.

Punctajele au fost extrem de mici, în condițiile în care era nevoie de cel puțin nota 5 pentru a se putea ajunge la proba practică.

La ultimul concurs, pentru cele două posturi de asistent medical debutant la Cabinetul de medicină internă și Compartimentul cronici s-au înscris 13 candidate, dar una a decis să nu se mai prezinte la proba scrisă.

Patru candidate au primit note peste patru, insuficient însă, iar o participantă a fost notată cu zero, ceea ce înseamnă că nu a reușit să scrie niciun răspuns corect pe foaia de examen.

Au fost depuse două contestații, dar asta nu a schimbat cu nimic rezultatul concursului.

Posturile vor fi, cel mai probabil, scoase din nou la concurs, cu speranţa că data viitoare se vor înscrie candidaţi mai bine pregătiţi.

Galerie foto


Vizualizări: 4,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: