Dezbatere pentru un nou padoc la Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu începe demersurile pentru construirea unui nou padoc pentru câinii fără stăpân. Municipalitatea a pus deja în dezbatere publică, de luni, Planul Urbanistic Zonal pentru această investiție. Târgujienii care vor să aducă sugestii pot face acest lucru până la începutul lunii octombrie.

Potrivit documentelor postate pe site-ul primăriei, noul padoc urmează să se construiască în cartierul Bârsești, pe strada Carierei.

Planul Urbanistic Zonal va fi în dezbatere publică timp de o lună. După ce va fi eliberat certificatul de urbanism, municipalitatea va avea nevoie și de aviz de la Protecția Mediului, instituție care urmează să analizeze impactul investiției asupra mediului.

Autoritățile promit de aproape doi ani că vor muta padocul de pe Strada Termocentralei, pentru că este ocupat la capacitate maximă, iar hingherii nu mai au unde să ducă patrupedele pe care le ridică de pe stradă.

Noul adăpost pentru patrupedele fără stăpân va avea mai multe locuri. Investiția a fost prinsă deja în bugetul prevăzut pentru acest an, iar ultima promisiune a fost că va începe realizarea sa la jumătatea acestui an, ceea ce nu s-a întâmplat.

Vizualizări: 1,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: