Şefii CEO se bâlbâie când vine vorba de modificarea programului

Ideea conducerii CE Oltenia de a modifica programul de lucru, în sensul trecerii la tura de 12 ore, a creat discuţii printre mineri. Modificarea programului a fost anunţă în sălile de apel şi pe la televizor de către liderul sindical Nelu Roşca. Pentru că minerii au refuzat, proiectul a fost amânat, dar nu dat uitării. Până atunci, cititorii Pandurul i-au invitat pe şefii din CEO să stea şi ei 12 ore în carieră. Poate se răzgândesc.

De remarcat este duplicitatea directorilor Daniel Antonie şi Laurenţiu Ciurel. „Nu a fost vorba de aşa ceva“, spune Ciurel. „Acest program va fi, până la urmă, din primăvară“, transmite Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere.

Laurenţiu Ciurel a declarat că le-a explicat liderilor de sindicat avantajele, dar că nu le-a impus. „Eu am chemat liderii de carieră şi le-am spus, în primul rând nu vreau să ziceţi nu. Luaţi o foaie de hârtie, împărţiţi-o în două şi spuneţi avantaje, dezavantaje şi ne mai întâlnim peste 2 săptămâni. Avem o carieră care lucrează aşa şi nu vrea să schimbe programul. Alt pas nu am mai făcut. Unii au spus că nu e bine iarna, bine mă, o facem primăvara. Eu nu am spus niciodată că de la 1 octombrie se schimbă programul“, susţine Ciurel.

Daniel Antonie a confirmat, prin declaraţia sa, că, de fapt, modificarea programului a fost amânată până în primăvară, şi nu va fi anul acesta. Chiar dacă aducea mari economii, mai spune el. „Se pare că acest program până la urmă o să fie din primăvară, ţinând cont că vine toamna, iarna. Deşi vă spun că este un program care aduce economii bune“, a spus Antonie la TV Sud.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: