Şefii fotbalului gorjean apără Pandurii şi reamintesc istoria

Pandurii Târgu Jiu sărbătoreşte anul acesta 60 de ani de existenţă şi în loc de evenimente care să marcheze evenimentul echipa are parte de scandaluri şi ştiri false. În recentele dezinformări din presa centrală, referitoare la performanţele echipei, au intervenit şi doi dintre şefii fotbalului din Gorj, preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, şi secretarul general Daniel Băloi.

Preşedintele AJF Gorj, Mihai Prunariu, a luat poziţie pentru a doua oară în recentele scandaluri, acesta fiind implicat direct la clubul de fotbal, ca preşedinte, în anul 2014. Oficialul AJF face referire la echipa care a reprezentat Gorjul la cel mai înalt nivel, precizând că nu i-au plăcut veneticii care doar au luat bani şi au plecat de la Târgu Jiu.

„Eu, ca președinte al fotbalului gorjean, mă bat pentru fiecare club afiliat la AJF Gorj. Am trecut peste trecut! Și eu, și Marin. Avem o vârstă, avem înțelepciune. Pentru Pandurii, pe care și eu l-am condus, am o datorie, să-l ajut. Cu orice pot! Nu mi-au plăcut veneticii, și-au luat banii și au plecat. Mulți bani! Noi, eu, Marin, Daniel, Eugen și alții, am rămas aici. Să mai salvăm ce putem. Să reprezentăm Gorjul! Așa cum putem. Voi fi dușmanul tuturor celor care fac rău sportului gorjean. Am fost, sunt și voi fi prieten cu toți cei care sprijină mișcarea sportivă din Gorj”, a scris pe facebook Prunariu, referindu-se la Marin Condescu, Daniel Băloi sau Eugen Pârvulescu.

Fost oficial al clubului Pandurii, ca secreatar general, Daniel Băloi, acum secretar general la AJF Gorj, atrage şi el atenţia celor care au uitat de performanţele echipei: „O echipă mare, dintr-un oraș mic a crezut în șansa ei și a furnizat câteva surprize uriașe în acel sezon (2012 - 2013)! Și, atunci, gorjenii de pretutindeni au fost mândri că sunt panduri!!! Sper ca aceia care se fac că uită de aceste performanțe măcar să tacă și să nu se mai facă de râs! Pentru că noi gorjenii nu am uitat și le vom aduce aminte tot timpul de ele! Fie că vor, fie că nu vor! Știu, că pe mulți i-a durut că Pandurii a ajuns atât de departe!”

Acesta se referă la faptul că Narcis Răducan se lăuda în presa centrală că el a făcut cele mai mari performanţe la Pandurii (locul 3 în 2015), uitând de locul doi ocupat de Pandurii în 2013. Recent şi fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a comis aceeaşi greşeală spunând eronat că Pandurii a obţinut cele mai bune rezultate cu Edi Iordănescu pe bancă.

Vizualizări: 1,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: