Proiectul FRB “Her World, Her Rules” a ajuns la Târgu Jiu

Proiectul Federaţiei Române de Baschet “Her World, Her Rules”, pentru dezvoltarea baschetului feminin, a ajuns în week-end și în județul Gorj. Acţiunea a fost organizată de CSM Târgu Jiu, în colaborare cu Federaţia Română de Baschet.

Din dorinţa de a motiva şi mai mult copiii şi de a-i atrage în continuare sub panourile de baschet, Federaţia Română de Baschet a lansat acest proiect dedicat baschetului feminin şi intitulat “Her World, Her Rules”.

La nivelul judeţului Gorj, proiectul FRB a avut susţinerea CSM Târgu Jiu prin implicarea antrenorilor clubului Adina Pop, Alexandru Gliga, Laurenţiu Răuţ şi Carlos Popescu, dar şi implicarea a patru centre şcolare: Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, reprezentat de profesorul Laurenţiu Răuţ, Școala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu”, reprezentată de profesor Tiberiu Curelea, Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu”, prin profesorul Ionuţ Mălăescu şi Colegiu Tehnic „Constantin Şandru” Bâlta, reprezentat de profesor Lavinia Cosacu.

La evenimentul de la Sala Sporturilor a participat şi primarul Marcel Romanescu care le-a încurajat şi le-a îndemnat pe micuţe să practice cât mai mult sport.

Acţiunea a fost coordonată de Svetlana Drăguşin, secretar general adjunct – internaţional în cadrul Federaţiei Române de Baschet şi s-a realizat în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu. La evenimentul sportiv au participat peste 70 de micuţe iubitoare ale baschetului.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: