CSM Târgu Jiu  a reuşit o victorie clară cu Reşiţa

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu îşi continuă drumul către Liga Florilor. Liderul Seriei B, CSM Târgu Jiu, formaţie antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache, a trecut de CSU Reşiţa, scor 34-21, la pauză 17-13.

Echipa din Târgu Jiu a înregistrat a-11-a victorie consecutivă din actuala stagiune a Seriei B a Diviziei A. În prezenţa unui public numeros în Sala Sporturilor, CSM Târgu Jiu a încheiat în forţă turul de campionat din Seria B cu o victorie fără probleme în faţa echipei CSU Reşiţa.

CSM Târgu Jiu nu s-a putut baza la acest meci pe cea mai bună marcatoare a echipei din această ediţie de campionat, Ira Zinatullina, accidentată, dar şi fără interul Anna Ivanenko, nerefăcută total după o accidentare.

În schimb, a revenit într-un joc oficial, după o accidentare, Ioana Daniela Toader. După un joc pe care l-au dominat gazdele prima repriză a fost adjudecată de CSM Târgu Jiu, care a intrat la vestiare cu scorul de 17-13 pe tabelă, scorul final fiind de 34-21 pentru CSM Târgu Jiu.

Florenţa Ilie şi Bianca Stanca au fost cele mai bune marcatoare ale echipei din Târgu Jiu, ambele cu 7 reuşite. De remarcat că toate cele 7 goluri marcate de Bianca Stanca au fost reuşite pe parcursul reprizei secunde. O evoluţie bună a avut şi Ioana Daniela Toader, care a revenit pe parchet după o accidentare şi a reuşit 4 goluri în poarta Reşiţei.

În campionat, CSM Târgu Jiu va juca următoarea etapă tot pe teren propriu, pe 20 februarie, cu CSU Oradea.

Vizualizări: 353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: