Universitatea Craiova respiră după meciul cu CFR

Meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa 24 din Liga 1. A fost un meci spectaculos cu două cartonașe roșii în care Gustavo a adus un punct echipei lui Laurențiu Reghecampf, în ultimul minut de joc.

Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au întâlnit sâmbătă seară, în cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, și au remizat, scor 1-1. Primul gol al partidei a fost marcat de către Claudiu Petrila, în minutul 14, cu un șut din voleu, din afara careului. În partea secundă a jocului, Universitatea Craiova a avut mai multe ocazii de a marca, însă ardelenii au salvat eroic de pe linia porții, o dată prin Camora și încă o dată prin Manea. Tot în repriza secundă, oltenii au suferit două pierderi. Elvir Koljic a căzut pe spate în urma unui duel cu un adversar și a fost înlocuit cu Markovic, în minutul 72. La patru minute distanță, Baiaram a fost faultat dur de către Debeljuh, iar ambulanța a pătruns rapid pe teren, însă acesta a putut ieși pe picioarele sale şi a fost înlocuit cu Vînă.

Pe finalul partidei, Camora i-a dat emoții mari lui Dan Petrescu, lăsând echipa în inferioritate numerică. Acesta l-a faultat pe Vlădoiu și a văzut al doilea cartonaș galben. După mai multe insistențe ale oltenilor, aceștia au reușit în cele din urmă să restabilească egalitatea prin golul lui Gustavo din minutul 90+6, după o serie de câteva parade consecutive ale portarului Cristi Bălgrădean. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, nu înainte însă ca portarul Cristi Bălgrădean să vadă și el cartonașul roșu, după ce i-a adresat injurii arbitrului.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: