Un jucător de la ACS Viitorul Târgu Jiu a plecat la Şimian

Formaţia de liga 3 Viitorul Șimian şi-a anunţat noile achiziţii, iar printre acestea se numără un fost jucător de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Nou-promovata din Mehedinți s-a întărit cu doi jucători din Liga 2 și un fundaș de la liderul CSM Reșita.

Intrată în iarnă de pe locul 5 în Seria 7, Viitorul Șimian a perfectat primele transferuri. La nou-promovata din Mehedinți au ajuns mijlocașul Robert Lică (fost jucător la Astra), fundașul stânga Mădălin Ruican (fost jucător al ACS Viitorul Târgu Jiu) și fundașul central Marius Avram (CSM Reșița). Echipa antrenată de Vasile Mănescu pare pusă pe transferuri şi va ataca play-off-ul după ce i-a mai adus pe juniorul severinean Bogdan Geangălă (Universitatea Craiova) și pe golgheterul din Liga 4 Mehedinți Mădălin Mătăsăreanu (Pandurii Cerneți).

În ceea ce priveşte jucătorul luat de la ACS Viitorul Târgu Jiu, preşedintele celor de la Şimian a precizat că acesta era împrumutat la Târgu Jiu de la Universitatea Craiova 2. ”L-am luat pe fundașul central de la CSM Reșița, Avram, care este originar din Craiova, și pe fundașul stânga Ruican, care a jucat în tur la ACS Viitorul Târgu Jiu, împrumutat de Universitatea Craiova”, a declarat președintele Viitorului Șimian, George Sărăcin, la postul local Terra Sat.

Mădălin Ruican are 19 ani şi a fost utilizat doar într-un joc, timp de 20 minute, de ACS Viitorul Târgu Jiu, fiind folosit mai mult la echipa a doua a clubului gorjean, care este colegă de serie cu Viitorul Șimian. Săptămâna viitoare, nou-promovata din Mehedinți va întâlni liderul din Liga 4 Gorj, CSO Turceni, într-un meci amical.

Mehedințenii vor juca în prima etapă din noul an cu Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: