Şefii galeriei caută bani pentru Pandurii

Suporterii echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu bat holurile Consiliului Judeţean Gorj în căutarea de fonduri pentru salvarea echipei. Nu au scăpat nici deputaţii şi senatorii de Gorj. Vali Peptenatu, șeful Galeriei Durii, încearcă să-i convingă pe politicieni să cumpere abonamente la meciurile echipei. Până una-alta, suporterii spun că cei mai interesaţi să cumpere abonamente s-au arătat oamenii de rând, neimplicaţi politic.

Suporterii echipei Pandurii au lansat un atac dur la adresa politicienilor din județ, care n-au mișcat până acum un deget pentru salvarea echipei. Miercuri, Vali Peptenatu, șeful galeriei Durii, a bătut la ușa deputatului Mihai Weber și a parlamentarului Victor Ponta în căutare de clienți la abonamente. ”I-am propus domnului Weber ca împreună cu domnul Ponta să se implice în cumpărarea de abonamente și să găsească rezolvarea problemelor cu ANAF, pentru că acești oameni zic eu că sunt de sport. Restul evită. Domnul Cârciumaru are să dea niște bani din postura de asociat și văd că evită să dea acești bani. Dacă primăria și-ar achita obligațiile pe care le are către echipă, echipa n-ar mai avea nevoie să strângă bani”, a spus Vali Peptenatu.
Şeful galeriei a reuşit să vândă trei abonamente de o sută de lei unor oameni simpli din municipiu. Peptenatu îl critică pe liberalul șef Dan Vîlceanu, care deși a făcut milioane de lei din minerit, nu a cumpărat măcar un abonament. ”Ar fi bine ca cei de la PNL să bage mâna în buzunar că sunt numai miliardari din ăia din afaceri cu statul și să termine cu bălăcăreala. Domnul Vâlceanu, care a făcut afaceri cu CEO și CEO era finanțatorul clubului, ar trebui să cumpere și el măcar un abonament”, a spus Vali Peptenatu.

Vizualizări: 749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: