Şefii PSD Gorj s-au împăcat cu presa

Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru s-au împăcat ieri cu presa. În conferinţe distincte, cei doi au ţinut să precizeze că nu-i deranjează faptul că sunt criticaţi de jurnalişti şi recunosc că aceste critici nu fac decât să îi ajute. “N-am niciun fel de supărare pe niciun om care lucrează din presă”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Liderul PSD Gorj şi totodată primarul Municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a spus că toate criticile aduse de presă la adresa sa sau la adresa primăriei l-au ajutat de-a lungul anului. „Nu m-am supărat atunci când m-aţi criticat, nu m-am bucurat nici când m-aţi apreciat pentru că din punctul meu de vedere, poate nu mă credeţi, pe mine criticile la adresa instituţiei pe care o coordonez de fiecare dată m-au mobilizat, de fiecare dată mi-au arătat că mai sunt lucruri care trebuie îndreptate, pentru că în perfecţiune nimeni n-a trăit şi nu va trăi”, a spus Florin Cârciumaru.

La conferinţa de închidere de an a Consiliului Judeţean Gorj, preşedintele Ion Călinoiu a precizat că nu este supărat pe niciun jurnalist. „Aţi fost partenerul important în luarea deciziilor, în implementarea proiectelor în scoaterea în evidenţă a faptelor bune şi a celor care au fost mai puţin bune, greşite sau sub altă formă interpretată. N-am niciun fel de supărare pe niciun om care lucrează din presă, o spun la modul cel mai sincer. Că nu-i nevoie de laude, e nevoie de critică şi critica e foarte clară, una obiectivă şi una subiectivă şi atunci tot timpul eşti vinovat. Niciodată nu trebuie să te superi pe omul care te critică”, a spus Ion Călinoiu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: