Şeful de campanie al PD-L: Nu sunt responsabil de rezultat!

Dumitru Modrea, şeful de campanie al PD-L Gorj la alegerile parlamentare, nu se simte responsabil pentru rezultatul din 9 decembrie pentru că, spune el, a făcut tot ce a fost cu putinţă pentru a avea un scor bun. Cât despre tensiunile din partid, Modrea crede că Ion Ruşeţ ar trebui lăsat la cârma partidului până se va face o analiză pe fiecare organizaţie. În plus, Modrea crede că nu este cazul ca unii primari care au fost pe faţă cu USL, dând exemplul lui Ion Bîrcă de la Turburea, să mai aibă un cuvânt de spus în partid.

Reporter: Cum credeţi că ar trebui gestionată problema din PD-L?

Dumitru Modrea: Nu ştiu foarte bine ce se mai întâmplă pentru că nu am fost în ţară, însă dacă mă întrebaţi acum, fără să fi vorbit cu colegii mei, cred că ar trebui să se recunoască greşelile pe care le-a făcut fiecare. Trebuie unitate, să stăm de vorbă, să se vadă unde s-a greşit şi apoi vorbim despre propuneri. Cred totuşi că în condiţiile actuale lucrurile ar trebui să rămână la fel, o vreme, şi să se rezolve totul în interiorul partidului.

Rep.: Adică să rămână domnul Ruşeţ?

D.M.: Aşa consider. Şi apoi să luăm hotărârea într-un birou lărgit.

Rep.: Aţi vorbit despre propuneri. Sunt două. Deputatul Ion Cupă şi consilierul Dan Vâlceanu. Cine ar fi potrivit?

D.M.: Nu vreau să spun acum că unul sau altul. Domnul Cupă reprezintă PD-L Gorj în Parlament, iar domnul Vâlceanu a muncit enorm pentru partid.

Rep.: Vă consideraţi responsabil pentru rezultatul PD-L? Aţi fost şef de campanie.

D.M.: Eu pot să vă spun că am făcut tot ce am putut, tot ce mi-a stat în putinţă pentru a ajuta pe fiecare. Eu chiar am fost validat să candidez pe colegiul 5, apoi, după discuţiile cu PNTCD, am rămas să ajut partidul. Am fost aproape de toţi candidaţii, credeţi-mă, nu mă fac vinovat de rezultat.

Au fost multe greşeli. Se văd şi acum, nu se poate ca nişte primari să se întâlnească în asemenea condiţii. Pe domnul Ion Bîrcă, care a promovat USL,  l-am rugat chiar eu, i-am spus, dacă nu mai vrea să meargă cu PD-L, măcar să nu mai blameze acest partid.

Rep.: Rămâneţi în PD-L?

D.M.: În acest moment nu am luat decizia de a pleca, înţelegeţi ce doriţi. Dacă vor fi nemulţumiţi de activitatea mea, dar eu mă simt nepătat, voi lua o decizie.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: