Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șeful DGASPC Gorj, izolat la domiciliu

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Gorj, Laurențiu Diaconescu, este izolat la domiciliu, după ce cinci infirmiere au fost testate pozitiv. Toate cinci lucrează la același centru rezidențial pentru copiii cu dizabilități din cartierul Debarcader din Târgu-Jiu, unde și trei copii au fost depistați cu boala.

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a spus că există riscul infectării și în alte centre, mai ales după relaxarea socială din ultimele zile.

Activitatea centrului rezidențial va fi asigurată în continuare de personalul care, după testare, va ieși negativ. Popescu spune că și conducerea instituției este asigurată, chiar dacă directorul general este izolat la domiciliu.

Analizarea testelor recoltate de la salariații și asistații centrelor DGASPC Gorj continuă, astfel că este posibil să apară noi cazuri.

Vizualizări: 1,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: