Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Număr redus de infectări la nivel național

146 de noi cazuri de îmbolnăvire au fost raportate în 24 de ore, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Un număr mic comparativ cu zilele trecute, semn că măsurile de relaxare socială nu au dus până acum la o explozie de cazuri. La ATI, în acest moment, sunt internați 181 de pacienți.

Gorjul este trecut cu 123 de cazuri, la exact trei luni de la primul pacient din România, un tânăr din Prigoria. Ultimele cazuri au apărut într-un centru al Protecției Copilului. 

„În data de 26 mai 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Gorj se prezintă astfel: 123 cazuri confirmate cu COVID-19 (pe raza județului Gorj, din care 56 persoane vindecate și externate, 56 persoane internate în spitale din județul Gorj, 4 persoane internate în spitale din județele de domiciliu și 7 persoane decedate”, transmite Direcția de Sănătate Publică Gorj.

În Gorj, 2.293 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 332 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 42 persoane au ieșit din autoizolarea la domiciliu în ultimele 24 de ore.

Vizualizări: 1,351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: