Şeful RAR Gorj i-a luat funcţia lui Ciocea

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a fost revocat din funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei extraordinare a Adunării Generale de duminică, 12 august.

Potrivit conducerii AJVPS Gorj, revocarea a fost hotărâtă prin exprimarea votului celor 104 membri delegaţi prezenţi la şedinţă, 94 de voturi fiind pro-revocare. Îndepărtarea lui Ciocea a fost primul punct de pe ordinea de zi a şedinţei. Atribuţiile de preşedinte au fost preluate de către vicepreşedintele responsabil cu vânătoarea, Şerban Predescu, directorul Registrului Auto Român (RAR) Gorj.

Directorul AJVPS Gorj, Sorin Birceanu, nu a dorit să explice motivele pentru care s-a hotărât revocarea lui Ion Ciocea din funcţia de preşedinte. Birceanu s-a limitat a spune că „sunt foarte multe motive, e un dosar întreg”.

Şerban Predescu a candidat în 2016 la funcţia de preşedinte al AJVPS Gorj, însă nu a reuşit să obţină decât 59 de voturi. Ion Ciocea a fost ales cu 71 de voturi. Primarul din Bustuchin este vânător încă din 1982. Înainte de revocare, Ciocea susţinea că se vrea îndepărtarea sa pentru că încurcă planurile şefilor vânători: „Eu îi încurc pe ei acolo. Mă opun să-şi cumpere ei pălării şi cartuşe din cotizaţiile strânse de la oameni. Au venit pentru privilegiile lor: «Să-l ţin pe director în braţe, să dau autorizaţie cui vreau, să împuşc pe unde vreau». Eu le-am pus botniţă! Trebuie să-l respectăm pe cel care dă bani şi nu să mărim taxa din an în an”.

Vizualizări: 4,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: