Șeful SNLO, de acord cu listarea pe bursă a CE Oltenia

Daniel Burlan, directorul general al Societății Naționale a Lignitului Oltenia, a declarat aseară că este nevoie de atragere de capital în domeniul minier și energetic din România și că singura soluție ar fi listarea pe bursă a noii companii energetice Oltenia. Acesta a adăugat că trebuie însă așteptat cel mai prielnic moment pentru vânzarea la bursă a acțiunilor. Burlan a făcut și câteva precizări privind managementul privat din cadrul noii companii.

Șeful SNLO, Daniel Burlan, a făcut unele precizări la afirmațiile președintelui Traian Băsescu din Germania cum că se dorește privatizarea întregului domeniu minier și energetic. Burlan a întărit și el ideea că este nevoie de atragere de capital prin orice mijloace. ”Am auzit și eu declarațiile președintelui Băsescu din Germania, și eu spun că este nevoie de o atragere de capital, cel puțin în această zonă pentru că termocentralele nu mai au capacitate să atragă credite, trebuie să se facă o infuzie de capital. Vorbeam de privatizare prin vânzare la bursă într-un termen de 24 de luni, cel târziu 36, însă această vânzare trebuie să fie condiționată de piața favorabilă în sensul că trebuie să aștepți să crească prețul acțiunilor. Este necesar să atragem bani”, a declarat Daniel Burlan, șeful SNLO.

Burlan: ”Sigur că îmi doresc să conduc o companie în care am pus suflet”

Prezent în cadrul emisiunii Provocare la Adevăr de la Gorj Tv, Daniel Burlan a vorbit puțin și despre managementul privat de la noua companie. Și-a manifestat încă o dată interesul de a participa la concursul de selecție a managerilor. ”Nu știu încă care va fi metoda de selecție dar sigur că îmi doresc să conduc o companie în care am pus suflet și pe care am condus-o poate în cele mai grele momente de criză. Este posibil ca una din metode să fie prin selecție din baza de date a firmei care se va ocupa de recrutare sau o altă metodă ar fi concurs de selecție la care, da, voi participa”, a adăugat Daniel Burlan, directorul general al SNLO.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: