Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Selecție pentru un post de administrator la Rovinari

Administrația locală din Rovinari organizează selecție pentru un post de administrator în cadrul societății Servicii Publice Locale Rovinari SRL a Consiliului Local Rovinari. Este vorba de fosta societate Apă Canal Salubritate SRL.

Procedura de selecție este organizată în baza legii 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Candidații la acest post trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă, dar și o experiență în domeniul studiilor absolvite de minimum 5 ani. Dosarele de candidatură trebuie depuse de candidați până în data de 8 februarie, ora 16:00, la registratura primăriei Rovinari.

Selecția finală a candidaților se va face pe bază de interviu, probă programată pentru data de 11 martie. Administrarea societății Servicii Publice Locale Rovinari SRL este asigurată de 3 administratori.

Vizualizări: 1,463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: