Senatorul Barbu îi scrie lui Ponta despre „şomajul şi necazul“ de la CEO

Senatorul Tudor Barbu şi deputatul Răzvan Rotaru, reprezentanţi PP-DD Gorj, au trimis o scrisoare premierului Victor Ponta în care îi solicită să-şi asume actuala echipă de conducere de la CEO, numită şi susţinută de PSD, dar şi situaţia de la complexurile din Gorj şi Dolj.  Cei doi vorbesc despre „şomajul şi necazul“ de la CEO, iar pe parcursul textului au mai multe ironii la adresa liderilor PSD şi a directorului Laurenţiu Ciurel.

 „Scrisoare deschisă adresată Domnului Victor Viorel Ponta, preşedinte al PSD şi Prim Ministru al Guvernului şi deputat de... Gorj“, aşa începe scrisoarea celor doi parlamentari.

Cei doi parlamentari îi spun lui Ponta că ceea ce se întâmplă acum în Gorj „se numeşte simplu: dispreţul PSD faţă de omul simplu“! „Totul a început  chiar din prima zi după numirea lui Laurenţiu Ciurel, ca manager ”apolitic” şi profesionist la  C.E. Oltenia “, se mai arată în scrisoare.

Aceştia cred că la CE Oltenia „este o acţiune de tip Sidex sau Petromidia: unităţi strategice duse programat pe calea falimentului, transformate în ”găuri negre”, vândute pe nimic şi devenite imediat rentabile în mâna străinilor“.

Barbu şi Rotaru amintesc şi de ideea lui Laurenţiu Ciurel de a-şi face ziar: „Ca să arate că a înţeles cum se conduce CEO-ul, domnul Ciurel îşi face propriul ziar şi, până va apărea acesta, se laudă în presa locală tocmită de PSD cât de manager este şi de ce merită un salariu de la stat de 5000 de euro pe lună, adică peste 200 de milioane de lei vechi...“

 „Veniţi în colegiul dvs. din Târgu Jiu, dispuneţi domnului Cârciumaru să vă organizeze un miting popular cu mii de simpatizanţi PSD pe „insuliţă” şi spuneţi oamenilor încotro merge Complexul Energetic Oltenia...acum puteţi s-o faceţi căci campania electorală s-a terminat de mult  Domnule Ponta“, se arată în încheierea scrisorii semnate de Barbu şi Rotaru.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: