Senatorul Barbu îşi atacă dur colegii din PC Gorj

Senatorul Tudor Barbu atacă dur Partidul Conservator de la Gorj. Acesta susține că nu va face campanie electorală alături de colegii săi din Gorj, pe motiv că aceștia ar fi PSD-iști sau PNL-iști mascați și că ar face afaceri cu Dan Ilie Morega sau cu Ion Călinou. Barbu e de părere că, din acest motiv, PC Gorj nu are credibilitate, nu este luat în calcul și nu este respectată Alianța de Centru Dreapta. Mai mult decât atât, Tudor Barbu anunță schimbări majore în primăvara anului viitor pe scena politică.

Tudor Barbu explică de ce Partidul Conservator nu are un cuvânt de spus în USL sau în ACD la nivel de Gorj. Senatorul susține că s-a ajuns aici nu din cauza partenerilor de alianță, ci a colegilor săi din PC care ar fi de fapt cu mască de  PSD-iști și PNL-iști, ba chiar ar face afaceri cu Morega sau Călinoiu. Din aceste motive, Tudor Barbu este decis să nu mai vină la Gorj în campaniile electorale.  „Vreau să vă spun că o grămadă de membri PC sau activiști la vârf sau simpatizanți în Gorj sunt de fapt PSD-iști mascați sau PNL-iști mascați, adică oameni care au afaceri cu Morega, oameni care au afaceri cu Călinoiu, oameni care au afaceri de diverse naturi în Gorj. Aceștia  nu pot fi PC-iști adevărați, pentru că îi au la mână ăia cu care au afaceri. Cum să fi respectat când tu ești la mâna altuia cu afacerile pe care le faci? Când faci afaceri curate sau necurate, penale sau nepenale cu Morega, cum vrei să te respecte liberalii sau gorjenii? Acum nu e vorba de Dian Popescu sau de PNL, e vorba de cum te-ai comportat tu la lider PC sau membru PC în județul Gorj. PC Gorj, ca să fie respectat, trebuie să fie curat. Dacă PC Gorj este o remorcă de afaceri a lui Morega sau a lui X sau a lui Y sau dacă bagă facturi în minerit cu Călinoiu, nu poate fi partid și nu poate fi lider. Cum să vin eu care nu am furat un leu și am respectat toți gorjenii, cum să vin să susțin pe cineva în campanie când acel cineva e mânjit, și nu mă refer la domnul Borcan”, a precizat Tudor Barbu.

Barbu anunță schimbări  pe scena politică

Senatorul de Gorj Tudor Barbu anunță de pe acum schimbări majore care vor avea loc pe scena politică în primăvara anului viitor. „Până la alegerile europarlamentare drumul este foarte lung. Contează cum va evolua piața electorală la nivel central. Lucrurile vor evolua atât de mult, încât gorjenii nici nu vor recunoaște scena politică în martie-aprilie anul viitor. Vor fi schimbări majore în plan politic, ceea ce înseamnă schimbări majore de alianțe și colaborări. Va fi cu totul și cu totul altfel. Actuala scenă politică nu cred că va mai avea aceleași efecte în martie. Vor fi partide care vor dispărea, vor fi partide care vor apărea, vor fi alianțe care vor dispărea, vor fi alianțe care vor apărea, vor fi alianțe pe care unii nici nu și le închipuie”, a mai spus Barbu la Radio Infinit.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: