Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sentinţa în cazul Iliescu-CE Rovinari se lasă aşteptată

Instanţa a amânat ieri pronunţarea unei sentinţe în cazul fostului director comercial de la Complexul Energetic Rovinari. Gheorghe Iliescu a aflat de la avocatul său că trebuie să mai aştepte până pe 16 februarie o eventuală sentinţă în dosarul său. Litigiul juridic pe care acesta îl are cu fosta unitate la care a lucrat a avut parte de mai multe amânări până acum, procesul derulându-se pe parcursul a nu mai puţin de opt termene, deşi altele asemănătoare s-au încheiat mult mai repede.

Gheorghe Iliescu a contestat în instanţă decizia prin care a fost schimbat în mai 2008 din postul de director comercial. Decizia a fost luată în Consiliul de Administraţie, el fiind în concediu medical în acea perioadă. Fostul director comercial a fost schimbat din funcţie la scurt timp după ce căpătase calitatea de „martor” în două dosare pe care DNA Tg Jiu le deschisese atunci cu privire la două contracte comerciale. Anchetele procurorilor anticorupţie nu s-au finalizat nici până în prezent, Iliescu rămânând, în schimb, de o jumătate de an, fără nici un loc de muncă.

Vizualizări: 70

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: