Sentință pentru polițistul care a jefuit sala de jocuri de noroc

Agentul de poliție care a jefuit o sală de jocuri de noroc din Târgu Jiu a fost scos din arest și trimis acasă. Cosmin Coară va sta în arest la domiciliu pentru 30 de zile. 

 


„Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul Coară Constantin-Cosmin cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri, trimis in judecata pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, a dispus, înainte de Paște, Judecătoria Târgu Jiu.


Procurorii au atacat sentința, dar au pierdut la Tribunalul Gorj. Decizia din 26 aprilie este definitivă.

Polițistul nu are voie să părăsească locuința din comuna Aninoasa, sat Costești, fără permisiunea instanței. 


Pe 26 februarie, tânărul agent a intrat într-o sală de jocuri de noroc din Târgu Jiu, de pe str. Republicii, a amenințat casiera cu un cuțit, iar mai apoi a reușit să fugă cu 10.200 de lei. Polițistul i-ar fi spus femeii că are nevoie de bani pentru copilul său bolnav. Jaful a avut loc pe 26 februarie, dar agentul a fost prins abia pe 6 martie. Cu o zi înainte avusese cununia civilă. 

Polițistul a fost suspendat din funcție. Cosmin Coară lucra la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj de puțin timp, transferându-se cu serviciul de la Poliția Caraș-Severin.

Vizualizări: 10,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: