SENZAŢIONAL!!! Înfiinţarea partidului lui Dan Diaconescu, respinsă de justiţie

Curtea de Apel Bucureşti a respins, vineri, cererea de înfiinţare a Partidului Poporului, iniţiată de patronului OTV Dan Diaconescu, decizia fiind irevocabilă.

În 29 noiembrie 2010, Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a Partidului Poporului, respingând contestaţiile Partidului Popular şi Asociaţiei Românilor Sinceri.

Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti de Partidul Popular şi Asociaţia Românilor Sinceri. Vineri, instanţa a admis contestaţia şi a respins cererea de înfiinţare a Partidului Poporului.

Cererea a fost depusă şi înregistrată în 26 august 2010, la Tribunalul Bucureşti. Acţiunea de înregistrare a partidului a venit după ce Dan Diaconescu a declarat, în 25 iunie 2010, la eliberarea sa din detenţie, în dosarul în care este acuzat de şantaj, că va intra în politică şi că va înfiinţa un partid. El şi-a motivat decizia prin faptul că arestarea sa ar fi fost motivată politic.

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Ghezea Mitruş au fost trimişi în judecată, în 21 octombrie 2010, pentru şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

www.mediafax.ro

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: