Şerbănoaica a plecat de la DGASPC Gorj. Vine Diaconescu?

Klara Şerbănoaica a părăsit definitiv sistemul de asistenţă socială din Gorj. Aceasta a renunţat, ieri, la postul de director executiv adjunct, întocmindu-şi fişa de lichidare. Printr-o cerere adresată conducerii instituţiei, Klara Şebănoaica a solicitat întreruperea raporturilor de muncă începând cu data de 1 martie. Surse din cadrul Direcţiei spun că locul său va fi ocupat de Laurenţiu Diaconescu, fiul consilierului judeţean PSD Puiu Diaconescu.

Klara Şerbănoaica a renunţat definitiv la postul de director executiv adjunct al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj. Ieri, aceasta şi-a depus cererea de pensionare şi a întocmit fişa de lichidare. Raporturile de muncă urmează să înceteze începând cu data de 1 martie. “Am făcut fişa de lichidare şi am depus cererea de pensionare începând cu data de 1 martie. Mi-am depus dosarul de pensionare în data de 10 februarie, însă până în prezent nu mi-a venit dispoziţia. Marţi a fost ultima mea zi de activitate în cadrul DGASPC Gorj. Mi-am luat la rămas bun de la salariaţi şi am rememorat momentele frumoase petrecute împreună. Îmi pare foarte rău că părăsesc locul de muncă, însă trebuie să-mi văd de viaţa de familie. Am grăbit puţin lucrurile pentru că vreau ca miercuri să plec la Braşov unde mă aşteaptă familia mea”, a declarat Klara Şerbănoaica.

Salariaţii ameninţă cu proteste

Surse din cadrul instituţiei spun că locul Klarei Şerbănoaica va fi ocupat de către Laurenţiu Diaconescu, fiul consilierului judeţean PSD Puiu Diaconescu. Un salariat al Direcţiei a sunt ieri la redacţie şi a vorbit în numele celorlalţi colegi ameninţând cu mişcări de protest, în cazul în care zvonurile se vor adeveri. „Dacă va fi aşa cum am auzit, că director va fi Laurenţiu Diaconescu, al cărui tată ştiţi ce poate, atunci noi vom protesta. Nu se poate aşa ceva“, a spus o salariată. Camelia Popescu, directorul general al DGASPC Gorj, a confirmat faptul că a fost depusă cererea de pensionare de către Klara Şerbănoiaca, însă nu a vrut să dezvăluie numele celui ce urmează a fi numit ca director adjunct interimar. “Doamna Klara Şerbănoaica şi-a depus cererea de pensionare. M-a surprins decizia dânsei, însă nu se poate comenta. Vom numi pe cineva pe funcţia de director interimar cel mai probabil începând cu data de 1 martie. Până în momentul de faţă, nu m-am hotărât la o persoană anume”, a declarat Camelia Popescu.

ZVON

Laurenţiu Diaconescu a râvnit şi la postul de director general al DGASPC Gorj. Se pare că din cauza scandalurilor apărute în presă, Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, a fost nevoit să o numească pe Camelia Popescu. Diaconescu este director pe resurse umane în cadrul Direcţiei de Protecţie a Copilului.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: