Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Serviciul de Ambulanță angajează șoferi

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj a scos la concurs trei posturi de șofer pe salvare. Două posturi de şofer autosanitară I sunt pentru Staţia Centrală Târgu Jiu, iar cel de-al treilea este pentru Substaţia Rovinari.

Candidații trebuie să aibă diplomă de bacalaureat sau de absolvire a liceului, diplomă de absolvire a cursului de ambulanţier, dar și permis de conducere pentru şofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoria B şi C. De asemenea, aplicanții trebuie să aibă 6 ani vechime ca şofer (conducător auto) profesionist sau 3 ani ca şofer autosanitară II.

Gorjenii interesați să participe la selecție pot depune dosarele de candidatură până în data de 17 ianuarie. Concursul va debuta în data de 28 ianuarie, cu proba scrisă. Interviul a fost programat pentru data de 31 ianuarie.

Vizualizări: 8,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: