Parcare pe suport metalic lângă Piața Centrală

Primarul Marcel Romanescu anunță că va construi o parcare supraetajată în zona Pieței Mari. Edilul susține că va fi o parcare pe suport metalic, cu bani din bugetul local.

„Mă apuc de parcare la Super 2000. Nu mai stau după bani de la Guvern. Vreau să fac, pentru început, o parcare pe suport metalic. Va fi o soluție estetică”, a fost anunțul lui Marcel Romanescu, fără să spună exact câte locuri de parcare vor fi create acolo. Cert este că banii vor fi alocați din bugetul primăriei pe anul 2019.

Și parcarea de la Rodna este un subiect continuu de scandal, după ce autoritățile au modificat sensurile de ieșire din parcare. Primarul Romanescu susține că ar mai fi și alte soluții pe care le ia în calcul: „Este o comisie de circulație. Dacă aceasta gândește prost, revenim la altă soluție. Dacă nu încerci, nu vei găsi soluții. S-a încercat această variantă. S-a demonstrat, până acum, că nu este cea mai bună variantă. Este clar că cea mai bună soluție este cea inițială, cu două intrări, una la Rodna, cum este și acum, și una la Super 2000, și cu posibilitatea ulterioară de ieșire spre Brâncuși și ieșire pe Aleea Digului, dar doar spre Interex, fără să te mai duci spre capătul podului. Cât este stradă și se poate intra spre piață, putem face și ieșirea pe strada respectivă”.

Vizualizări: 2,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: