Severus Militaru: ”Nu cred că vom câștiga la parlamentare”

Deputatul PDL, Severus Militaru, este hotărât să renunțe la funcția de prim vicepreședinte al organizației de la Gorj, acesta declarând vineri că înainte de a face acest pas trebuie să aibă o ultimă discuție cu președintele Ion Rușeț. Biroul Permanent Județean este vinovat pentru rezultatul mic scos la alegerile locale, spune Militaru care crede că dacă nu are loc un „declic“ în partid, rezultatele vor fi aceleași și la parlamentare.

Rep. : Ați luat o decizie în ceea ce privește Partidul Democrat Liberal?

S.M : Trebuie să mai am o discuție cu domnul președinte Rușeț și apoi vă voi comunica decizia mea. Eu nu am vorbit de o plecare din PDL, nu am să fac acest pas. Mă gândesc la demisia din funcția de prim vicepreședinte al organizației, de fapt e cam hotărâtă treaba din punctul meu de vedere, mai trebuie însă să stau de vorbă cu președintele organizației.

Rep. : Cum comentați demisiile de la nivel central?

S.M : Și-au asumat eșecul. Au înțeles cu toții că partidul trebuie reformat, trebuie o nouă viziune, trebuie un declic în interiorul partidului, o schimbare, cineva care să vină cu o nouă strategie. Lumea s-a răzbunat pe partid pentru măsurile de austeritate  pe care le-am luat. Rezultatul actual nu ne permite să ne gândim că la parlamentare vom avea un scor mai bun, de fapt la cum stau lucrurile, nu cred că vom câștiga.

Rep. : Pe cine faceți responsabil de acest eșec?

S.M : Nu e vina conducerii pentru acest rezultat. Suntem vinovați întreg Biroul Permanent Județean pentru că probabil nu ne-am făcut toți treaba așa cum a trebuit. De asta am spus că iau în calcul o demisie din funcția de prim vicepreședinte. Dar, mai întâi facem o analiză a tuturor organizațiilor locale și vedem unde am greșit.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: