Șfalț, pedeapsă cu executare pentru ultraj

Verdict definitiv al instanțelor de judecată în cazul gorjeanului care în toamna lui 2015 a ultragiat doi polițiști de la Serviciul Rutier, pedeapsa nefiind deloc una pe placul inculpatului. Lucian Viorel Falcoe, fost Cărigoiu, zis și Șfalț,  a fost condamnat cu executare în vara anului trecut de către Judecătoria Târgu Jiu, el contestând atunci pedeapsa de doi ani pe care a primit-o. A sperat că la Curtea de Apel Craiova va primi o pedeapsă mai blândă, dar nu a fost deloc așa. Agenții cu care acesta a avut probleme, Dumitru Hortopan și Nicolae Grigorescu, au fost și ei reaudiați la Craiova și după ce au explicat din nou judecătorilor ce anume s-a întâmplat, magistrații au decis să respingă apelul formulat de Falcoe.

Ca urmare, bărbatul a rămas cu pedeapsa decisă la Târgu Jiu în cursul verii. Verdictul nu este deloc unul ușor pentru că Șfalț este recidivist, el ajungând pentru prima dată în spatele gratiilor după ce și-a ieșit din pepeni și și-a bătut soacra după ce a văzut-o pe aceasta lovindu-i fiica în cap cu o undiță.

Șfalț a intrat în conflict cu cei doi agenți după ce în dimineața zilei în de 27 noiembrie 2015 a intrat cu mașina sa în două autoturisme parcate în fața sediului Poliției Rutiere Gorj. Mașinile aparțineau unei persoane care locuiește în zonă, omul fiind nevoit ulterior să le repare pe cheltuiala proprie, unul dintre autoturisme fiind distrus complet. Șfalț a coborât din mașină pentru a vedea isprava pe care a făcut-o, iar la sosirea agenților rutieri, deși era evident că băuse înainte de a se urca la volan, a refuzat să fie testat cu fiola sau să fie dus la spital pentru a i se preleva probe biologice. Șoferul s-a luat la ceartă cu polițiștii și chiar i-a înjurat, prețul distracției din acel moment urmând să îl plătească vreme de doi ani de acum încolo cu libertatea.

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: