Sfârşit tragic pentru un bărbat din Tismana

Un bătrân din Tismana a murit după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Nenorocirea s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute pe DN 67D în dreptul localităţii Celei. Traficul în zona în care a avut loc accidentul a fost blocat mai bine de o oră. 

Aurică Mărgelu în vârstă de 80 de ani din satul Celei, comuna Tismana, se îndrepta vineri, aproape de miezul nopţii, spre casă dar nu a mai ajuns însă la destinaţie, fiind acroşat de un autoturism. Impactul a fost extrem de puternic, astfel că bărbatul a murit pe loc.

„L-am văzut în ultimul moment“

Autoturismul implicat în accident a fost condus de Valentin Mihuţescu de 24 de ani din Motru. Tânărul spune că l-a observat prea târziu pe bărbat şi nu a mai putut evita nenorocirea. „Era pe mijlocul străzii, se clătina, l-am văzut în ultimul moment, am pus frână dar degeaba, cred că era băut”, spune acesta.

Poliţiştii vor fi însă cei care vor stabili dacă într-adevăr Aurică Mărgelu se deplasa pe mijlocul străzii. „Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, care se deplasa cu autoturismul Dacia Logan dinspre Tismana spre direcţia Motru, a lovit în plin un pieton care, în urma impactului a decedat pe loc. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Vom continua cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment rutier”,  precizează agentul de poliţie, Liviu Honcioiu. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transporat la Serviciul de Medicină Legală Târgu Jiu în vederea efectuării necropsiei.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: