Shopping City Târgu Jiu are cont pe Facebook. Cum va arăta complexul comercial!

Cei interesaţi de viitorul Mall care va funcţiona la Târgu Jiu din toamna acestui an pot acum să obţină mai multe informaţii referitoare la amenajare dar şi în privinţa locurilor de muncă de pe un site de socializare. Încă de weekend-ul trecut, Shopping City Târgu Jiu poate fi găsit şi pe Facebook. Crearea contului pe site-ul de socializare a avut un impact semnificativ în rândul internauţilor, aproape 3000 de persoane apreciind pagina în doar câteva zile.

Ca orice mare centru comercial, Shopping City Târgu Jiu, investiţia sud-africanilor de la New Europe Property Investments (NEPI), nu putea să lipsească de pe Facebook, cel mai solicitat site de socializare. Contul a fost creat duminică, 23 februarie, fiind promovate câteva poze cu machetele viitorului Mall, ilustrate atât din partea exterioară, cât şi din interior. Internauţii s-au dovedit a fi destul de interesaţi de viitorul centru comercial care va lua naştere în partea de sud a municipiului, în special de job-urile care vor fi puse la dispoziţia lor odată cu inaugurarea acestuia. La ora actuală, peste 12 mii de gorjeni sunt şomeri, luând în calcul numai persoanele care sunt înscrise în bazele de date ale AJOFM Gorj. Mulţi îşi trag nădejdea că vor fi angajaţi în acest centru comercial, mai ales că vor fi înfiinţate circa 1000 de locuri de muncă. Evident, oamenii au multe întrebări de pus, la care aşteaptă şi un răspuns. „Aş dori să ştiu dacă se recrutează inclusiv pentru personalul administrativ sau doar pentru viitoarele companii ale galeriei”, a întrebat o persoană pe pagina Shopping City Mall Târgu Jiu. „Ambele categorii”, a fost răspunsul celor de la NEPI.

Cei de la  Fondul de Investiţii NEPI au pus la dispoziţia celor interesaţi să lucreze în cadrul acestui centru comercial două adrese de mail la care să trimită CV-urile: [email protected] şi [email protected]

in_interiorul_mall_ului

Cu se sugestii au venit gorjenii

Shopping City Târgu Jiu va fi deschis în cursul lunii octombrie. Complexul comercial va avea un mix de magazine, un hypermarketul Carrefour, magazine de servicii, fashion şi accesorii, bijuterii, încălţăminte şi articole sportive. Mai mult, centrul comercial va beneficia de o zonă de distracţie, cu loc de joacă pentru copii, un spaţiu alcătuit dintr-o sală de mese comună şi mai multe restaurante şi cofetării - cu terasă exterioară, cafenele, centru de distracţie, cazino şi cinematograf.

Cei care au vizitat pagina de Facebook a centrului comercial le-au dat şi câteva sugestii celor de la NEPI. „Da! Dar Carrefour ar trebui să vină şi cu Bricostore! Târgu-Jiu aşteaptă, ori OBI, ori Prakticker!”, a spus un vizitator al paginii Shopping City Târgu Jiu de pe site-ul de socializare. “M-ar interesa să aflu daca se va deschide şi New Yorker în Mall-ul din Târgu Jiu?”, este o altă întrebare adresată de vizitatorii paginii. 

Responsabilii cu pagina de pe site-ul de socializare le dau garanţii internauţilor că lucrările se încadrează în termenul de execuţie. „Noi facem progrese mari cu terminarea lucrărilor la termen planificate pentru această săptămână”. „Doamne ajută! În sfârşit ceva bun şi în Târgu Jiu”, a spus un alt internaut.

Vizualizări: 343

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: