Show aviatic de Zilele Oraşului Turceni

Cetăţenii oraşului Turceni nu vor rata cu siguranţă manifestările de Zilele Oraşului ce vor avea loc în perioada 20-22 iulie. Administraţia locală a închiriat un avion care va survola spaţiul aerian tractând un banner care va anunţa acest eveniment. Este cel de-al doilea an în care autorităţile locale recurg la o astfel de metodă pentru a-i înştiinţa pe locuitorii oraşului, dar şi pe cei din zonele învecinate, că la Turceni va fi petrecere. „Vrem, la fel ca anul trecut, să avem deschiderea oraşului cu un avion, cu un banner care să anunţe pe toată lumea că la Turceni e sărbătoare şi sunt bineveniţi aici, la noi”, a declarat Cristina Cilibiu, primarul oraşului Turceni.

Anul viitor, autorităţile vor să organizeze de Zilele Oraşului un show aviatic. „Vrem să facem un parteneriat cu cei de la aerodromuri şi aviaţie, pentru că oamenii au fost foarte încântaţi anul trecut, în momentul în care am deschis Zilele Oraşului cu un avion, cu acel banner. Nu vedem în fiecare zi un show aviatic. Nici eu nu am văzut şi cred că e binevenit”, a explicat primarul Cristina Cilibiu.

De altfel, oraşul a fost filmat de sus, dintr-un avion, imaginile urmând să fie difuzate pe panourile gigant ce vor fi montate cu ocazia festivităţilor de Zilele Oraşului. Manifestările din acest an de Zilele Oraşului se vor desfăşura la Campusul Școlar, iar printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Anna Lesko, Anda Adam, Randi, Dj Ryno & Silvia, Triton şi 3 Sud Est.

Vizualizări: 1,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: