Și-a abandonat copilul de 5 ani pe motiv că nu o ascultă

Caz șocant la Galați, acolo unde o femeie de 29 de ani și-a abandonat copilul de 5 ani pe motiv că „nu o ascultă” şi a plecat în comuna unde locuieşte fără forme legale. Femeia a fost găsită şi dusă la audieri, în timp ce copilul a rămas în grija Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Poliţia Judeţeană Galaţi a fost sesizată joi, printr-un apel la 112, despre faptul că un copil de aproximativ 5 ani a fost găsit singur, dezorientat, pe strada Siderurgiştilor, din municipiul Galaţi.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi, care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Minorul a fost preluat de poliţie, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a fost abandonat în zona respectivă chiar de mama sa. Aceasta, o femeie în vârstă de 29 ani, din Mangalia, judeţul Constanţa, ce domiciliază fără forme legale în comuna Cudalbi, judeţul Galaţi, s-a deplasat în cursul dimineţii cu un microbuz în municipiul Galaţi împreună cu minorul şi, pe motiv că acesta nu o ascultă, l-a lăsat în acea zonă, după ce i-a transmis acestuia că se duce să cumpere covrigi”, a transmis IPJ Galaţi.
Femeia a fost găsită în comuna Cudalbi, la adresa unde locuieşte fără forme legale, şi a fost dusă la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru audieri.
În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru abandon de familie, cercetările fiind continuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.
Copilul a fost preluat şi va rămâne momentan în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.

Vizualizări: 1,827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: