Şi-a băgat maşina-n gard!

În seara zilei de 13.03.2012, orele 22:33, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe raza comunei Bengeşti-Ciocadia s-a produs o tamponare, în sensul că un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un gard de lemn.

La faţa locului poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, C.R.C., de 22 ani, din municipiul Târgu-Jiu. Din primele cercetări a rezultat că tânărul, deşi nu poseda permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism pe DC Bălceşti, pe raza comunei Bengeşti-Ciocadia, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard din lemn.

Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, a fost condus la Spitalul orăşenesc Novaci, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, respectiv distrugere din culpă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: