Și-a bătut nevasta pentru o cafea

Un tânăr de 28 de ani, din Motru, a ajuns pentru 24 de ore în arestul Poliției Gorj, după ce soția l-a reclamat că a bătut-o. Eugen  Grecescu își dorea luni o cafea, iar femeia i-a spus că nu mai are bani nici să o cumpere gata făcută și nici să meargă să ia o pungă pentru a-i face ea una acasă.

Bărbatul i-a cerut să folosească banii pe care îi avea pentru a cumpăra scutece de unică folosință pentru bebelușul pe care îl au cei doi, dar soția nu a fost de acord. De aici discuțiile au degenerat, iar femeia s-a ales cu câțiva pumni, unul fiind suficient pentru a o pune la pământ. Când și-a revenit, aceasta a sunat la 112 pentru a anunța Poliția despre cele întâmplate. Pentru că nu este primul caz de acest gen cu care se confruntă, polițiștii din Motru nu au stat la discuții și i-au pus cătușele lui Grecescu.

Un procuror care se ocupă de ancheta respectivă a dispus marți ca bărbatul să fie plasat sub control judiciar pentru următoarele 30 de zile. Asta înseamnă că individul a revenit acasă  la soție și copil după expirarea celor 24 de ore de reținere.

Grecescu este al treilea bărbat din Motru din vară încoace care ajunge în spatele gratiilor, fie și pentru 24 de ore, după ce și-a lovit soția. Cel mai grav incident de acest gen s-a petrecut la sfârșitul lunii august, când Ion Jianu și-a bătut timp de mai multe ore concubina, femeia pierzându-și atunci viața în chinuri groaznice. De atunci, femeile din oraș au căpătat încredere în polițiști și apelează la sprijinul acestora ori de câte ori sunt agresate, evitându-se astfel escaladarea unor tensiuni care pot culmina oricând cu o nouă crimă.

Vizualizări: 7,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: