Tineri din Gorj, la furat de brazi în judeţul vecin

Poliţiștii din cadrul Poliţiei orașului Baia de Aramă efectuează cercetări faţă de doi tineri în vârstă de 23, respectiv, 19 ani, ambii din judeţul Gorj, prinși în flagrant, în timp ce sustrăgeau brazi din fondul forestier al Ocolului Silvic Baia de Aramă.

Cei doi bărbaţi au fost surprinși de poliţiști în timp ce tăiau de pe picior brazi din fondul forestier al Ocolului Silvic Baia de Aramă din punctul Priboaia. Se întâmpla pe 11 decembrie, la ora 15.10. „Persoanele în cauză au fost somate să-și înceteze activitatea infracţională, una dintre acestea nesupunându-se somaţiilor poliţiștilor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea și prinderea acesteia”, se arată într-un comunicat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiștii au stabilit faptul că persoanele în cauză au 23, respectiv, 19 ani, ambele fiind domiciliate în comuna Padeș, judeţul Gorj.

Cu ocazia cercetării locului faptei au fost identificate un număr de 11 cioate de pomi de iarnă tăiaţi ilegal și au fost descoperiţi la faţa locului 4 pomi de iarnă care au fost ridicaţi în vederea confiscării. Pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite dosare penale.

Vizualizări: 1,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: