Şi-a făcut maşina praf

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe DJ 671 B, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale în care a fost implicat un autoturism.

La faţa locului a fost identificat proprietarul autoturismului, N.F., de 53 ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că N.F., în timp ce conducea acel autoturism, deşi se afla sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a lovit mai mulţi arbori. Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Motru unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Autoturismul a fost distrus în proporţie de 10%.

Deşi accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: