Şi-a lăsat maşina în faţa blocului, dar a găsit-o în şanţ

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Motru, este suspectat că a părăsit locul accidentului, după ce a tamponat autoturismul unei rude, pe care l-a condus fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 04.04.2012, ora 01:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Politie Rurală Motru au fost sesizaţi de către un cetăţean din comuna Cătunele, despre faptul că pe raza satului Valea Perilor, în afara părţii carosabile, se află răsturnat un autoturism.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul este proprietatea unui târgujian. Acesta, aflându-se în municipiul Motru, şi-a parcat autoturismul în apropierea blocului în care locuiesc rudele sale. Întru-un moment de neatenţie al proprietarului, nepotul acestuia, C.P., de 20 ani, a luat cheile autovehiculului, după care, deşi nu poseda permis de conducere, l-a condus pe drumurile publice.

În timp ce se deplasa pe DJ 671 B Motru-Baia de Aramă, în localitatea Valea Perilor, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat cu autoturismul în şanţ, după care a părăsit locul faptei.

Suspectul C.P. a fost depistat de către poliţişti, la domiciliul său din municipiul Motru. Testat cu aparatul etilotest, tânărul a prezentat co concentraţie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit pe numele tânărului dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt între rude, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: