Şi-a omorât tatăl cu tractorul…din greşeală

Sfârşit cumplit ieri pentru viaţa unui bătrân din Negomir, Constantin Cojocaru, de 75 de ani, fiind călcat cu tractorul chiar de către fiul său Nicolae, de 38 de ani.

Cei doi au mers împreună cu alte rude să aducă lemne dintr-o pădure aflată la câţiva kilometri de satul Artanu, pe un teren extrem de accidentat. Într-una din pante, în timp ce căra cu tractorul o remorcă plină cu buşteni, Nicolae a avut ghinionul să i se oprească motorul. Tractorul a fost, astfel, scăpat de sub control, iar greutatea remorcii şi panta extrem de abruptă au făcut ca acesta să o ia la vale, printre copaci. De abia după ce a ajuns într-o vale, după vreo 10 metri de mers la întâmplare cu spatele, tractoristul a văzut că îşi strivise tatăl care rămăsese să urce panta pe jos şi se afla chiar în spatele remorcii scăpate de sub control. „Nu am avut ce să fac. Pur şi simplu nici nu am ştiut că el este acolo. Fratele meu trecuse împreună cu fiul meu în faţă, am crezut că nu mai este nimeni la spate. De abia după ce s-a oprit tractorul mi-am dat seama de ce se putuse întâmpla”, a menţionat Nicolae Cojocaru. Bărbatul a fost şocat de ce i s-a putut întâmpla, dar nimic nu îi mai putea readuce tatăl la viaţă. Trupul neînsufleţit al bătrânului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, medicii legişti urmând să stabilească azi concluziile oficiale ale decesului. Acestea sunt necesare în ancheta demarată de poliţişti, Nicolae Cojocaru fiind anchetat penal pentru ucidere din culpă. El a fost testat cu aparatul etilotest şi nu consumase băuturi alcoolice.

SESIZARE

În după-amiaza acestei zile, în jurul orelor 14.30, poliţiştii Postului de Poliţie Negomir au fost sesizaţi de către un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Peştişani, despre faptul că pe un drum forestier din pădurea situată la limita comunelor Negomir cu Urdari, a decedat un bărbat de 75 de ani, care a fost accidentat de semiremorca unui tractor.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: