Şi-a revenit Asos: M-am antrenat bine!

După câteva meciuri mai slabe, golgeterul adus de la Minaur Baia Mare, Alexandru Asoltanei, şi-a revenit. A marcat de 10 ori contra celor de la CSM Ploieşti şi a contribuit din plin la victoria cu 30-26. „Mi-a revenit moralul”, a recunoscut jucătorul.

Criticat dur de Andrieş după meciurile slabe făcute în ultima vreme, Asoltanei a răbufnit în partida cu CSM Ploieşti. A arătat că poate fi acel jucător de care are nevoie Energia pentru a-l suplini pe golgeterul plecat, Gabriel Florea.

Are din nou ţinta bună

Asoltanei era privit la începutul sezonului ca o mare speranţă. Venise la Tg Jiu de la Baia Mare dar avea un nume greu de succedat în vestiar, acela al golgeterului Energiei din ultimele sezoane, Gabi Florea, plecat la Odorhei. Asoltanei a alternat evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşite în prima parte a sezonului dar pauza de iarnă nu i-a prins bine. A jucat foarte slab în primele meciuri din acest an iar Andrieş nu s-a ferit să-l critice public. Handbalistul a strâns însă din dinţi şi i-a răspuns pe teren antrenorului. A marcat nu mai puţin de 10 goluri cu CSM Ploieşti, unele chiar din poziţii aproape imposibile. Asos, aşa cum e el poreclit colegi, pare din nou pe drumul cel bun. „Ne-am încălzit cam greu. Am avut moralul scăzut şi cred că s-a văzut asta. Mă bucur că am revenit şi am câştigat. Rezultatul rămâne, jocul se uită. Ei au cedat din punct de vedere fizic şi am fructificat faza a doua şi contraatacul. Sunt fericit că am reuşit să înscriu 10 goluri, dar nu acesta e obiectivul meu. Contează victoria, golurile mai puţin contează cine le-a dat. Mi-a revenit moralul. Într-adevăr am suferit în ultima perioadă, dar m-am antrenat bine şi am reuşit să-mi revin”, a spus extrema stânga a Energiei la finalul meciului câştigat cu 30-26 cu CSM Ploieşti.

85 – de goluri a marcat Asoltanei în primele 18 etape, fiind pe locul 10 în clasamentul golgeterilor din Liga Naţională (lider e în continuare colegul său Darius Apolzan cu 122 de reuşite)

Vizualizări: 2,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: