Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Și-au luat salariile pe aprilie

Salariații Primăriei Fărcășești abia și-au luat salariile pe luna aprilie. La fel și consilierii locali indemnizațiile.

Primăria are probleme financiare de la începutul anului, din cauză că principalul contributor la buget, Complexul Energetic Oltenia, și-a eșalonat datoriile către stat, pentru a putea să achite în termen certificatele de carbon.

315 milioane de euro a plătit CEO pe certificate până la 30 aprilie, din care ajutorul de stat a însemnat doar 241 de milioane de euro.

Primarul din Fărcășești, Constantin Drăgoescu, a spus că primăria nu are bani nici de funcționare, de proiecte și investiții nici atât.

CE Oltenia a plătit de la începutul anului către primărie circa 300.000 de lei, din două milioane. Compania își va reduce mult activitatea în următorii ani, iar primarii din zonele miniere caută inclusiv soluții pentru a reduce cheltuielile.

Vizualizări: 1,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: