Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Eliberarea cazierului judiciar, blocată timp de 2 zile

Serviciul de eliberare a cazierului judiciar va fi suspendat marți și miercuri în întreaga țară, pentru finalizarea operaționalizării Registrului Național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor.

„Vă informăm că în această perioadă puteți depune cererile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar, iar documentele vor fi eliberate în termenul de 3 zile, prevăzut de art. 28 alin. 3 din Legea nr. 290/2004 privind cazierul judiciar, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, a anunțat IPJ Gorj.

Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale este organizat de Ministerul Afacerilor Interne și ținut de unitățile de poliție, fiind separat de cazierul judiciar.

În registru vor fi înscrise persoanele condamnate pentru trafic de persoane, trafic de minori, exploatarea cerșetoriei, prostituție infantilă, agresiune sexuală, viol, hărțuire sexuală, pornografie infantilă, incest și alte infracțiuni sexuale.

Totodată, în același registru vor fi înscriși și cetățeni români, născuți în țară sau în străinătate, care au comis infracțiuni sexuale în afara țăriiși cei născuți în străinătate despre care există informații că ar fi săvârșit astfel de infracțiuni.

Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: