Sibienii, petiţie on-line împotriva venirii lui Caragea

Noii șefi ai IPJ Gorj au fost instalați în funcții vinerea trecută, Gheorghe Parepa și Mircea Pitulescu intrându-și în pâine, la ceremonie jurnaliștii nefiind acceptați.

În schimb, a fost prezent fostul inspector șef Viorel Salvador Caragea, detașat pentru șase luni la șefia Centrului Chinologic “dr. Aurel Greblea” Sibiu, o măsură pe care nu toți sibienii o văd însă cu ochi buni. Dacă pe forumul de la Pandurul zeci de cititori și-au postat opiniile pro și contra schimbării lui Caragea din fruntea Poliției Gorj, la Sibiu ziarele locale au cunoscut și ele o creștere a numărului de comentarii pe subiectul legat de mutarea lui Caragea la Centrul Chinologic.

Cel mai citit ziar din orașul lui Klaus Iohannis, ”Turnul Sfatului”, a reușit să strângă zeci de comentarii de la ardelenii care nu vor „un oltean de-al lui Ponta” sau „polițistul lui Ponta” în orașul lor, sibienii demarând chiar o campanie de strângere de semnături pentru a se opune aducerii lui Caragea la Centrul Chinologic. Inițiatorul petiției on-line, Alin Popa, a explicat și de ce a inițiat un asemenea demers. „Consider nedrept ca un asemenea personaj sa fie numit în fruntea Centrului Chinologic Sibiu,  instituție emblematică pentru orașul nostru. Dragi sibieni, vă rog susțineți-mă în acest demers, semnând într-un număr cât mai mare această petiție online. Consider ca acest domn nu are nici pe departe profilul moral necesar conducerii unei instituții respectabile așa cum este Centrul Chinologic din Sibiu”, spune inițiatorul petiției, până ieri documentul fiind semnat de doar câteva persoane.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: