Simona Burlan, „Regina Frumuseţii” de la UCB

 La Balul Bobocilor a fost aleasă „regina frumuseţii” din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi”. În competiţie s-au înscris 14 boboace care au sperat să câştige acest titlu. Deşi toate fetele au fost la înălţime, una singură a fost pe placul juriului.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” a organizat Balul Bobocilor care a cuprins şi concursul de Miss. În competiţie s-au înscris 14 fete care au avut de trecut cinci probe. Juriului i-a fost destul de greu să aleagă „regina frumuseţii” din acest an de la Universitatea „Constantin Brâncuşi, pentru că au fost fete frumoase şi bine pregătite. „Sunt fete foarte frumoase. În fiecare an la Balul Bobocilor participă cele mai frumoase studente din an. Ne-a fost destul de greu să alegem studenta care va fi în acest an universitar „regina frumuseţii”, pentru că toate arată bine, sunt pregătite, au făcut faţă la toate probele şi din punctul nostru de vedere toate sunt câştigătoare”, a declarat Liviu Neamţu, preşedintele juriului.

Cea care a câştigat titlul de Miss se numeşte Simona Burlan şi este studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice. Ea nu se aştepta să fie preferata juriului: „Au participat multe fete frumoase care s-au descurcat bine. Sincer mă aşteptam să câştig ceva, dar nu titlul de Miss Boboc. Ce să va spun? Sunt foarte emoţionată şi foarte fericită”.

Studenţii au ales fata care a câştigat titlul de Miss popularitate. „Nu credeam că eu am fost plăcută de public atât de mult. Nu credeam că am reuşit să-i impresionez, pentru că pe tot parcursul concursului mi s-a părut că o altă concurentă are mai mulţi susţinători, dar se pare că nu a fost aşa. Sunt foarte fericită”, a spus câştigătoarea.

Balul Bobocilor s-a încheiat cu un spectacol susţinut de formaţia Alb- Negru, iar membrii formaţiei au fost încântaţi de studenţii de la Târgu-Jiu. „Nu este prima dată când suntem aici. Acum am venit pentru a treia oară. Ne place publicul de la Târgu-Jiu. Venim tot timpul că plăcere. Studenţii au fost extraordinari, iar fetele foarte frumoase”, au declarat membrii formaţiei.

Petrecerea s-a terminat spre dimineaţă într-un local din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: