Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Simpozion internaţional „Să citim pentru mileniul III”

Preşcolarii din cadrul grădiniţei cu program prelungit nr.8 din Târgu Jiu au organizat ieri un spectacol pe cinste cu ocazia unui simpozion. Părinţii micuţilor au avut ocazia să-şi vadă odraslele jucând roluri care de care mai interesante dar să şi interacţioneze cu alţi părinţi precum şi cu cadre didactice din alte judeţe. La manifestare au fost prezenţi şi reprezentanţi ai primăriei dar şi ai inspectoratului şcolar judeţean precum şi directori ai altor grădiniţe. „Am ales să facem simpozionul într-o zi lucrătoare tocmai pentru ca procesul educativ să se deruleze normal ca şi programul grădiniţei de altfel dar şi pentru ca reprezentanţii locali să poată fi prezenţi”, a declarat Daniela Sevastru, directoarea grădiniţei nr.8 din Târgu Jiu. Micuţii au desfăşurat activităţi care mai de care mai interesante printre care un montaj de cuvinte, o scenetă numită semnificativ „Alfabetul”, au cântat în limba engleză dar au şi jucat un dans popular. 

Acest simpozion se desfăşoară anual, primul având loc în 2005, pentru că este un program care face parte din oferta grădiniţei.  Titlul simpozionului de anul acesta „Să citim pentru mileniul III” nu a fost ales întâmplător ci ca urmare a datoriei de a integra copilul în viaţa şcolară, de a-l introduce în misterele lumii înconjurătoare. „Fiecare micuţ e unic şi trebuie călăuzit, trebuie să înveţe să aibă încredere în sine, să interacţioneze cu ceilalţi”, a declarat Daniela Sevastru.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: