Sindicalist CE Oltenia, la discuții cu minerii

Unul dintre liderii de sindicat din cadrul CE Oltenia a mers și a stat de vorbă cu mai mulți angajați ai Carierei Roșia. Manu Tomescu, căci despre el este vorba, le-a mai explicat colegilor săi despre importanța legii care le permite minerilor și energeticienilor să iasă la pensie mai devreme.

Tomescu le-a transmis salariaților companiei energetice faptul că vocea lor poate fi auzită, iar dacă nu se solidarizează cu toții, legea nu va fi aplicată.

”Azi am fost la Cariera Roșia pentru a vorbi cu colegii noștri care lucrează acolo, și pentru a-i conștientiza despre importanța și beneficiile legii 197/2021, dar mai ales despre nedreptatea ce ni se face datorită faptului că guvernanții țării nu vor să o aplice! Colegii din Cariera Roșia au înțeles că indiferent de subunitatea în care muncim sau de sindicatul din care facem parte, avem obiective și interese comune, și ne-au promis că avem toată susținerea lor în perioada ce va urma, iar pe această cale țin să le mulțumesc”, a transmis Manu Tomescu.

Sindicalistul a anunțat faptul că începând de săptămâna viitoare va merge pentru a purta discuții cu minerii și prin alte subunități.

Vizualizări: 3,913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: