Sindicalist CE Oltenia: Sunt așa supărat pe ei, dar îi voi toca zi de zi

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia s-au împărțit în două tabere, iar reproșurile nu au încetat să apară. Minerii și energeticienii care protestează în fața Prefecturii Gorj, de 8 săptămâni, cer aprobarea proiectului de reducere a vârstei de pensionare, însă acuză anumiți lideri de sindicat că fac anumite jocuri politice.

Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, spune că îi va toca, zi de zi, pe ”boșii din administrație”, considerându-i ”trompete politice”. Afirmația vine în contextul anumiți liderii de sindicat vor să pună piedici acestui proiect.

”Un lucru este clar, ni se pun piedici și chiar de anumiți boși ai federaților sindicale. Am aflat în aceste zile că, după opt săptămâni de proteste, când s-a discutat despre acest proiect, nimeni nu a zis nimic. Acum, ei au venit să spună că nu este constituțional, aceste trompete politice”, a spus Tomescu.

Manu Tomescu vrea ca  reducerea vârstei de pensionare să intre în vigoare mai repede, înainte de a începe restructurarea în cadrul CE Oltenia.

”Oamenii aceștia nu înțeleg, cred că au o răime pe ei să ne facă rău. Noi nu știm dacă mai avem serviciu și ei fac comisii, că vin ei cu ceva mai bun. Sunt aceleași trompete ca și în anii trecuți. Acum vin muștele să învețe albinele să facă miere. Am niște nervi pe ei, dar o să-i toc zi de zi. Să nu ne mai pună piedici. Este inadmisibil ca un parlamentar să susțină acest proiect și să vină o trompetă, lider de sindicat, care nu își susține oamenii”, a mai spus sindicalistul.

Minerii și energeticienii au prelungit protestul și săptămâna viitoare.   

Vizualizări: 3,617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: